LÖRDAGEN VARE KALAS, DÄR DET VAR JÄTTEKUL..


Och kvällen slutade såhär för mig!

puss på allt för att det är fredag!..


Och det firar vi med en runebergstårta och slitet nagellack!

TISDAG


Gårdagens - kitkat
Dagens -Världens godaste kex.   <- Mina matvanor är nice, och jag skäms inte ens. Bara äcklas lite kanske.

Nu skall jag äta mat och poooola med samhällsläraboken.

sött


nice 2 know, jag har 2 st på min sida. För sommaren! ehe..

måndag


Jisses, ni har ingen aning om hur duktig jag har varit idag. Har varit så jäkla effektiv och mer skall det bli. Ciao och stor fet puss!

jag skall gifta mej


Välkommen på bröllop den 21.2 på Chipsgatan15. Jag har hittat min dröm man, Mr.Pringles vet hur man skall tillfredsställa en.

all these lives


Vi säger hejdå till snedpannlugg o går till rak. I kväll blir det fest, feeeettkul. Vi höreas alla småbrudar och småboys där ute! Dock tvivlar jag att de finns så många boys som läser dehä snuske,om det inte är någon som opererat sig? Isåfall- skriv!

Det e inte bara Sokerungi.blogg.se som älskar choklad.!


Jag gör som en viss Leona gör, jag älskar också choklad. När OskarBrursan komme hem så ska jag tvinga han köpa 15 säckar med Kit-Cats åt mej, efter en tur i staden Karis kan jag konstatera att dom inte säljer såna i nån enda butik. Kit-Cats4life!

(obsobs i min värld skrivs det kit-cats jaa!)

LOTTAEBÄSTOCHIGÅRVADEFEST

Lördagen var mycket skoj, småbrudar som hängde här först, svartå senare mot kvällen och svartå på natten. Ett och annat som inte borde ha skett skedde ju endå, hej morkkis! Usch! Jag funderar på att sy fast läpparna på mig. Och händerna sku jag kunna låsa så de inte går att slå med, fast det förtjänade du nog. UssUssUssss. Hoppeligen kommer ingen ihåg något.

Jääääkla idiot säger jag bara, va i helvete får du för fetish av att gå om kring och ta telefoner av andra? Tack vare dig känner jag mej som en handikappad liten sälunge. Himla seriöst inlägg var det här.


KAKAO

 
När jag borde ha skrivit uppsats sysselsatte jag mig med det här istället, det var mycket roligare än att skriva om hur man väljer rätt yrke. Jag har satt rubriken: Oron av att välja fel yrke, på min uppsats för att verka smart, dock tror jag inte det lyckas. Hur som helst, uppsatsen är klar, jag har duschat och borde nu ta itu med finskan. Varför kan det inte finnas 500 timmar på ett dygn?

TRANSPARENT



En kopp tee, modermålets sång, fakta sökning om Chess,nerladdning av musik och massor av trötthet. Jag har väldans sug på en transparent t-shirt, det är seriöst något jag skall söka upp när jag besöker Hesa på fredagen. Ciao!

Ups, lite senare : Zara är hemsk, väldigt jobbig. Jag får inte nerladdat några låtar till min telefon, någon som har lust att rädda mej? Om ni vill vara änglar liksom så tar ni med en Chess-låt åt mej till musiken i morgon. Ehee, vem läser så här nattetid? Ehe.

gårdagens kalas


17 år


Ni som inte sagt grattis åt mig kommer få besök av herr.devil. Bara så ni veet. Till alla dom sagt grattis åt mej är jag dock skyldig ett stort tack!

LELOVEIMAGE


leloveimage

Såhär, nu när jag lyssnar på lite fina låtar kan jag inte låta bli att tänka på hur fint de skulle vara om jag hade nån här nu, fast nån är lite småkonstig gör det inte så mycket.

ONSDAG

Jäkla snusk allt, jag är stressad som en tok. Imoron börjar skolan,en mjukstart nog eftersom jag börjar först 10. Jag har inte varit i skolan på 5 veckor så har glömt allt. Ett teckningsprojket,en bokrapport, en analys och sen lite mattaläsning blandat med finska borde göras,Nån sugen på att läsa? SKOLA E NAMIII

Jag längtar tills kvällen, en lång promenad med min moder, bastu och spelkväll väntas sen. jurråtjenalissom.
Nu ska jag knarka lite roxette - listen 2 your heart och ta mig en tänkare. Jo,jag är en mofa på 70 år.

Kom alla ihåg att säga grattis åt mig imorgon.

-


Man kan fråga sig varför det alltid dyker upp en massa bilder på mig, hur ofta är det inte som jag får höra -" Hadu fota dig själv igen?"? Jag älskar att fotografera, jag älskar vad en kamera kan åstadkomma. Jag älskar att fota överhuvud taget- oavsett motiv. Men det är så att jag heldre fotograferar personer,människor. Dock är det ingen som vill bli fotograferad i min familj, eller av mina vänner så då är det bara jag som får ta fram stativet och leka lite. Så de va den lilla historien.

(obsobsobs- alla fjolliga web cam bilder räknas ej)



en bild säger mer än 1000 ord




- därför är min blogg så textfattig. Har alltid gillat det uttrycket.

TISDAG


Gott folk, som ni ser är jag trött som fan. Jag är tusans hungrig oxå så det inte är riktigt klokt. Vi ska storhandla idag! jeje. Jag älskar att gå omkring i matbutiker!  - ps. På torsdag blir jag stora 17.

thegirlwhotamedthetiger


thegirlwhotamedthetiger Jag har läst lite Michaela igen och hittader bilder på denna. Hennes bilder är så fina att man inte kan sluta titta.

WEBCAMCAMWEB


Före vi drog igår hade vi lite roligt med cam-en, Ida smulan kom med och festa så det var skojsigt! Nu har jag morkkis, sällan liksom. Jag ska äta lite glass nu.

HEJDÅ HA EN SKOJ LÖRDAG!


Nu far vi och har de skojsigt, de ska ni 12 läsare oxå ha! EHEEE

HET SOM EN NYRAKAD TUPP!


Jag är het som en nyrakad tupp. Imoron är det stora planer, jag har nämligen lite dåligt samvete för att jag sitter instängd i mitt rum istället för att umgås med mina familjemedlemmar så imorgon blir det en sån dag. En Mamma-Dag, till och med jag kan vara en duktig dotter när det gäller. Sen efter Mamma-Dagen blir det kanske fest eller myspys med några skitungar eller hemma kväll. Allt låter skönt tycker jag! HEIPPPA!


2010


Gårdagen var nog jätte skoj.

RSS 2.0