GOTT NYTT JÄDRANS ÅR!


SIMON OCH JAG ÖNSKAR ALLA ETT GOTT NYTT ÅR MED EN SHOT! Den smaka nog rätt så snusk! Nu far jag och har lite skojsigt, en stor fet puss till alla!

GODNATT


Och med den här bilden säger jag godnatt. Imoron är det nyår och jag kommer troligtvis si ut som en fläckig morot. Nån som är hungrig?

13.36


Uhuu, jag ska dra och storshoppa in till staden nu. Plastögona lämnar jag dock inne.

U SEE IT`S NOT EASY BUT I`M DOING ALL RIGHT WELCOME TO MY LIFE



+ 2 leggings.   Dagens Hesabesök.

07.02

I know you're scared that I'll soon be over it
That's part of it all
Part of the beauty of falling in love with you is the fear you won't fall

Ombytta roller, ja. Att det är skönheten med det hela - knappast.

SPIN ME ROUND AGAIN


ingen sa att det var enkelt


Nu har jag gjort något jag ångrar, jag tror iallafall att jag gör det. Eller jag vet inte.
Jag skall kolla Anastasia nu och lacka mina naglar fina. Jag vill gärna ha mat, nån som har lust att leverera lite till mej?

ÅÄDÖADPAPWQRSTTTMDNALQLAÄSAKFLD


Blä, nu är jag så irriterad och sur att jag har lust och gråta. Gråta tänker jag dock inte göra. Nu tar jag mig och mitt humör med mej och glor film, Atonement. Det är en film jag länge velat se så det kanske får mig på lite bättre tankar. Det där att jag far och sova klockan 12 får bli nån annan dag, ändrade planer. HEJDÅ.

TILLÄGNAT FRALLOR O SUPERHJÄLTAR




Hej Jennie och Malin. Var god, tag för er. Hoppas ni blir mätta.

28 MINUTER TILLS DET ÄR JULAFTON!

Tiihi, känner mej så duktig att jag måst få skryta lite.

Gjort idag:
Vaknat
Kollat film
Städat
Julstjärnor
Pepparkakor
Datoriserat
Ätit
och massor annat. 

Imoron är det julafton och massor med fina paket och god mat skall delas ut. Det är så vi gör hos oss WirenareSieanre, vi delar ut maten.

GODJUL PUSS OCH HEJ!

BLÄ

Nu är mitt fula humör så åt helvete att jag tycker att ni bra skulle kunna trycka in lite småsöta kommentarer till mej nu! Och för att inte tala om den där jävla statiken, vart ha alla mina 14 läsare tagit vägen? Går dagens läsare ( läs tisdag) kan man inte ens se! Jag tror på dedä med att humöret smittar ner sig, för jag har nu innom den senaste halv timmen suttit och småsnackat med 3 stycken som är sura som bara vad. Tack och adjö, nu är jag det med! Imoron tänker jag tjata lite på min äldre bror, för på lördan vill jag feeeesta. HEJDÅ VADE NU!!!

TISDAG


Under dagen förberädde jag mig för en promenad ute i snölandet med några småbrudar för att sedan träffa lite mer småbrudar. Promenaden gick åt skogen och Laura blev rejält våldsam om man säger så, hon slåss och misshandlar med en mans kraft typ.  Mer bilder tänker jag inte visa så tack och adjö!

Fredagen i lite bilder plus - och lite småmysig julfest.


GÅRDAGEN


...Var kul.Dagen spenderade jag med Johanna i Sello och julklappeshoppa lite. Kvällen spenderade jag med poker, usel humor och lite annat kul folk.  Nu är mitt humör och suger, uiiuii. Jag tycker inte om attt vara hemma när Simon har hans kompisar här för jag förvandlas till en bitter/sur lite gummiboll som inte gör annat än att tjatar. Just so u know!  CIAO!

00.31

Jag är frisk gott folk! Just nu sitter jag och käkar chips när jag iställe borde sova vid det här laget. Skolan imorgon en snabbis, sen julfest och sen vill jag festa. Ska vi ordna hemmafest hos mej? VARMT VÄLKOMMNA!


UJJÄCKLIGTBLÄ


Ujj, vi snackar sliten big time, idag var första dagen i skolan igen och jag var gladglad. Idag blev det ett besök till doktorn för 3 gången, lite blodprov och såna grunder. Senare får min moder ett samtal om att jag har Luftvägsinfektion och fyfan är det enda jag kan säga. Skall man verkligen behöva ta 3 besök till läkarn innan de hittar felet? Jag tycker det är fel.
Iallafall så sitter jag här nu iallafall, medicinen får mej att må illa och jag har fått stegring igen men whatever. Jag tänker hålla det hemligt för mamsi och papsi för annårs blir de småsura på mej för att jag envisat med att fara ut idag. Pff, tänker jag. Nu tänker jag äta en burana och kolla lite film, Ciao!

lucia

haha, roligt tycker jag. Har nog vetat det innerst inne men inte tänkt på det men det var ju Lucia igår! Jag firar i efterskott med en burk pepparkakshjärtan och en kanna tee. Jag skall skriva min novell klart nu, eftersom min ork hela förra veckan var total slut, jag glodde på datorn och tv:n 24/7 utan att orka trycka in några futtiga bokstäver.

this is how we do it

Jag har bestämt mig tror jag, jag skall göra mig av med nollorna så är jag 2 problem mindre. Tycker det låter mycket bra.

Så här annårs, har jag väldans sug på lussekatter men får inte riktigt dra och shoppa såna heller. Såna här stora problem skapas efter att ha suttit inne en vecka, belive me! Nåjaa, hoppeligen får jag lov att hoppa till skolan imorgon om det inte visar sig att mr.feber kommer på besök här ennu under dagen, för hittills idag så har jag sluppit han. Snön har btw kommit på besök-gillas inte, att påminne är igång diggas men allt annat är rätt så blä. Varje år efter att mina bröder bestämmer sig för att det är dags att leka krig med Lotta så är det alltid jag som ger upp och går in sur som bara den och halft gråtande och skvaldrar åt mamma att dom är elaka.

Nu ska jag koka lite nudlar tror jag, sku va jätte gott! Nudlar och tv får det bli, ciao!

higherhigherhigher


Zara tipsar Erik Grönwall-higher och sedan satt den, även om jag gillar Calle bättre. Det har gått så långt att jag vill till skolan, jag längtar men går ennu inte heller imorgon dra dit. HejHej imoron skall jag troligen besöka herr.Doktor igen!


hej tomten är du snäll?


1) Toshiba Satellite L450D-10Z 399 euro - Gigantti. ( jag tänker ju billigare dator destu mer klappar, dummaJag)


En bok om kärlek av Michaela Forni - 129 kr
Går att köpa här https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=40771


 
wet look leggings|Rare fashion - Eur 20.
Crinkel leggings  |Vila                - Eur 17.
Från : www.nelly.com




Vinröda tröjan FROM SAN FRANCISCO 399.00 kr
Gråa Hoodtröjan NAVY                        499.00 kr
- www.modekungen.se


sommar09


Jag har stjält sommarbilder från lite dittan och dattan, min dator ha bestämt sig för att busa med mej så den har käkat upp alla mina egna sommarbilder. Jag hittar dom ingenstans på hela datorn, I need help.

den här platsen är nån annans, jag måste hitta ut

Jag är förvirrad, jag har för många alternativ att jag inte klarar av att välja. Jag har ingen tilltro, jag har inget jag kan lita på. Ord som dyker upp när doften av alkohol tas in betyder bara att du är feg, det skriker bara feghet. När resten av alfabetet gått sönder, när du tröttnat på det duger plan B väldigt bra. Jag har ingen aning om vad jag vill välja, vem jag ska välja och hur jag ska välja när när jag inte vet hur vad och vem jag känner.  Ni är båda två som siffran noll för mig, betydelselösa.


hahahahahahhahahahaha, jag skrattar påriktigt åt mej själv för att jag skriver något sånt här.


19.07

Charlotta säger:
 - Ujj hångla e världens äckligaste ord
Zara       säger: 
 -javeet ja börjar allti tänka på elefantsnablar när ja hör d..
  


I took a chance I took a swing I took a shot


Jag mår blä, jag fryser som en naken sködpadda, har ont i halsen som en ihjälskjuten kanin och huvudvärk som jag bara brukar få när min kusin får lust på att spela munspel. Han spelar int så bra. Jag behöver sömn.

läsarantal


Jag skyller mitt låga läsarantal på lördagsöndag-problemet, ingen är på datorn... 8-)

gårdagen

Var helt okej kul, lite människor från tidigare och massor av nya. Om nån är ute efter stor ångest så får ni gärna ta den från mig, jag kommer int våga gå ut ur huset de kommande dagarna. Funderar på att käka upp min sukukalender, och tycka passligt synd om mig själv nu. Det käns rätt så frästande nu faktist.
Min kropp är öm till tusen så idag ska jag bara chilla och helst äta mej tjokii på godis. Ciao.

LÖRDAG

smäkäpäm! Snart skall jag börja göra mej färdig för att sedan gå en liten shoppingrunda i stora Ekenäs. I Ekenäs blir sedan bowling och resturang. Efter god mat väntar jag på att J. tar tåget och sedan skall vi kolla fest. Dedär fest planerna kan iochförsig ändras eftersom jag inte är så säker på att jag vågar umgås med massa sura människor.  Ciao och hade fun!


PS.

PS. Någon som är jätte duktig och kan berätta hur man får bort där det står i headern ACHW? Jag tycker det sir någo jävligt fult ut.

01.10

Jag är något så otroligt irriterad, tänkte bara att det var bra att veta. Något det också kan vara bra att veta är att när jag sedan är irriterad så gör du bäst i att lämna mej i fred.         fuck it


CLOWNLAURAGLASÖGON




DILEMMA


Ett mindre dilemma. Jag vet inte om jag skall hitta på något idag eller om jag bara skall sitta inne och bara kolla film typ. Bad. Det är så kallt ute att jag svimmar bara jag tänker på det, jag får gåshud. Men, om jag känner mej själv rätt kommer tristheten börja krypa mej i ryggen där runt 9. Svåra beslut, nu skall jag äta godgodaregodast middag bestående av italiensksallad, batong och annat nami. Ciao!

U GOT IT ALL WRONG

Skola suger är definitift min favorit mening nu för tiden.
Jag var flitig och drog till skolan redan klockan 08.00 när jag egentligen skulle börja 10, att sedan räkna med att jag skulle vara där till klockan 3 när jag skulle slutat 2 är något som är störtomöjligt. Att dessutom vara där till klockan 3 med pampam i huvu är ennu mer omöjligt, så jag drog. Jag kommer int våga möta J och M imorgon, för det kan hända att dom är en aning sura.

Jag är ute efter någon leopardmönstrad skjorta i klädesväg, det vattnas riktigt i munnen bara jag tänker på det.
Godnatt.

Shakira - Did it again
Paloma Faith - New york.      Klart värda att lyssna hundra gånger om tycker jag.

2009

Om exakt 35 dagar går det över från år 2009 till hela 2010, det låter väldigt konstigt att säga.
2009 har varit det sämsta men samtidigt det bästa året hittlills.

Det går inte att förklara hur jobbigt jag har känt att det varit, hur mycket jag har gråtit och hur många dagar jag har hatat och hur många dagar jag har dragit ut för att springa bort ilskan innom míg. Det har känts som att något har varit sönder, att något gått fel och hur allt sviker när jag trott att snart är det okej. 
Men trots allt det hemska har mycket varit väldigt bra. Samtidigt som jag aldrig har känt mig så krossad som jag känt mej detta år har jag aldrig heller känt mej så glad, jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag har gjort i år. Sommaren 2009 vill jag bara uppleva igen, igen och igen samtidigt som allt bara skulle strida emot. 

Om exakt 35 dagar har vi kommit till år 2010, nya erfarenheter och nya problem.  


och hur tiden går för fort

Livet lever man bara en gång, sa någon idag. Jovisst, tänker jag men endå tar jag aldrig riktigt modet till mej och göra allt det där smågalna man borde.


Tungtungaretungaste dagen idag.  Att jag har en A4 med finska väntande som jag borde ta och översätta lockar mej inte alls, och orken med skola är slut. Just nu vill jag ha helg, så jävla mycke helg att jag smådör, dessutom ser det ut att bli skojsig fredaglördag.

Fredag - fest kanske, på lördagen så gäller bowling och middag med familjen och söndagen är det bara chillas till tusen. Ahh längtar.   

Nu tänker jag fortsätta käka pepparkakor och lyssna på Melissa Horn tills jag gråter, skulle inte sitta fel. PussHej.




RSS 2.0