VAPPEN


Hej Johanna, jag vet att du läser det här nån gång och du skall veta att jag har dåligt samvete för att jag alltid är sen. Men jag startar nu, så vi ses om 15 min. PUSSPUSSS, i kväll blir de roligt! Ha en bra vappen alla skitungar!

vappu


Jag är på bättre humör nu, otroligt många slarvfel där nere såg jag. Jag är fortfarande arg, men inte lika kraftigt.
Idag är det vappuuuuuuu och det är very nice! Jag kanske till och med får träffa en eller annan sötnos jag inte sett på länge, får se.  Nu skall jag göra mitt finska arbete, huhuhuhuhu.  Bajbaj!

AJSLFLSFLKSLFMAFÖAFKA

Jag är något så satans arg. Jag bara svär och svär och svär. Jag förstår inte, vad är för bild man har i huvet om man kallar någon något så där fult. Jag har ingen aning om vem du är, var du bor och hur du ser ut. Jag har aldrig hört ditt namn förän idag men ändå skall jag bli kallad för något sådant? Jag har aldrig gjort något som äns skulle komma i närheten av det du kallade mej. Åt helvete med allt.
Det värsta är att när jag inte har någon bild i huvet på hur du skulle kunna se ut, så har jag inte äns chansen att börja munkäftas nästa gång jag ser dig.
Jag är en sådan person som inte bara kan sitta still och ta emot en massa fult, utan att göra något åt saken. Jag hatar rykten, speciellt såna som inte stämmer. Jag hatar rykten som kommer ut munnar som inte har någon aning om vad de pratar om.

Jag hatar att bo i en liten skitstad, om folk som inte äns är härifrån har åsikter om allt. Du förtjänar inte att ha åsikter. 

Usch, jag är så arg att jag darrar. Jag är inte van att få höra något sådant, jag vet att det går rykten om mig, men jag får aldrig höra vad det sägs.

I morgon skall jagtill skolan till 8, men börjar först klockan 11. Jag skall göra ett 10 sidors finska kompendie. Jeps, jag är alltid i god tid klar med allt.  Godnatt alla äckliga människor. Puss på dom söta. Hejdå.

LILA

Jepp, ni ser rätt. Det har gått och blivit spylila. Vi får se hur länge jag orkar med denna äckliga färg, högst några dagar tror jag. Och sedan är vi tillbaka till vit igen. Godnatt.

Hejsan!

Hej, jag tänkte bara berätta att jag har vääääääääääääärldens bästa kompis som fixar min header åt mig! Det är ju nästan så att man känner sig tvungen att betala lön i form av godis och sprit åt henne. (Det är ungefär det hon lever för här i världen). Hejdå!

self therapy

Jag skulle behöva gråta, men jag kan inte. Det skulle vara otroligt skönt. Huäh. Jag har såna dagar ibland, att jag tycker det skulle vara otroligt skönt att bara gråta ut. Det har gått många veckor nu sen jag släppte några tårar, mer än 1 månad tror jag faktist.

De senaste 2 dagarna har varit wiowio-sköna. Ni vet känslan.
Nu skall jag ta och lägga mig i min superduperwunderbara säng. Godnatt alla söta skitungar. Pusspuss!

BILDBOOM


- min webcam är väl använd.

+


Nu drar jag med en mega snabb fart till skolan. Ciao!

all star


De här godingarna är påväg hem till mig nu, tihi. Nu slipper jag gå o mina gröna, de är alldeles för stora och jag har aldrig riktigt trivts i dem. Som många vet har jag varit ute efter dessa en lång tid nu, men alltid varit för snål för att betala. Nu vade mamma som fick vara min penga-ängel!

söndag

Tjena Kioskmongon!
Jag har något så otroligt tråkigt att det är sjukt, huuhuu. Jag trackar sönder alla på msn, hälften har slutat med det där att svara, sorgligt men sant. Är man krävande så är man.
Grannarna pumpar på musik, men jag har börjat vänja mig. Dom har ju trots allt sett mig naken och göra grisnäsa, så någon payback måste dom väll få göra.

Igår tillbringade jag kvällen hos Leona, kameran glömde jag där men när jag ser den så skall jag bjuda på en massa fula bilder.  MändiCändi firades också, wuhuu.  Snart blir hon också gammal skitunge.

Nu skall jag se om jag hittar någon ren plats att sova på, annårs får det bli stor vakande hela natten. Pusspuss.

ps - jag sakna dig. Lite,lite,lite.

katten


Nu drar jag och super skallen av mig, och jag drar utan katt!
För katten gillar inte att umgås med mig, efter en stor kamp så lät jag han gå. Bajbaj!

Härliga dagen!


Jag bara älskar lördagar, jag har just blandat goda drinkar till mig och min kära familj. Snart skall vi äta middag och en super efterrätt, fruktsallad med grädde! Senare i kväll blir det mera goda drinkar. Cya Later Noobs! Ha en jävligt bra kväll, för det tänker jag ha, en satans bra sådan!

Ps. Bjuder 2 bilder på söta mig, utan smink också. Lägg märke till hur mitt högra öga har åkt snätt i glaset!

fredag

Uh, Jag älskar fredagar. Idag kanske lite mindre än vanligt men det är lungt. Jag är sick, jag blir så deprimerad av att sitta inne när det är så fint väder att det blir blä. Jag har stegring och ett helvetes ont i halsen, it`s not fun. Snart ska jag hoppa i duschen i hopp om att jag kanske blir och mår bättre, och i kväll tänker jag chilla med äckliga Ida, puss på hon. Jag är så sjukt bad, huhhuuu. Min bror kommer även hem idag, så det är skoj. Jeje.

Nu : Några filmer, duschen, kanske se om nån sötnos har tid o träffas lite, Ida och annat kul.
Egentligen så har Moder min förbjudit mej att fara ut, men nu tänker jag vara Problembarn. Cya Later !

Det kallas att bjuda på sig själv.

Kolla HÄR för att se något roligt. Yes, I know. I`m just 2 damn funny. Godnatt. 

I`m waaaaaay 2 good 4 u.

Jag är så icke datis som det går att bli, jag kan ingenting om html-koder, jag råkade radera internet på min dator och jag vet inte hur jag skall göra för att uppdatera mitt virus-skydd. What 2 do?
Jag vet inte äns hur man använder f1,f2 osv, dom där konstiga knapparna. ICKE DATIS OCH STOLT ÖVER DET.

Jag har sovit mindre än 5 timmar i natt, pga rätt så tunga saker. Mina ögon är små som pepparkorn, påminner lite om en gris. Nu skall jag glo lite film.

Ps.  I`m way 2 good 4 u and u know it.    Huihui, här va risken stor att låta fjortis men den tar jag. Det du gjorde var fult, och det är ännu fegare att inte våga berätta det åt mig.
Ps.2 - ALLA SKALL KOMMA PÅ TALANGKVÄLL PÅ TORSDAGEN, hopihopi!


chokladbollar och toy story.


Hihihi, I love my life. Good bye till alla pojkar för nu blir jag nunna. Nu ska jag bara umgås med chokladbollar i framtiden. Hoppas jag blir riktigt jävla fet. Nu ska jag kolla Toy story.

OhohOh

Hollywood infected your brain You wanted kissing in the rain Oh oh, I’ve been living in a movie scene Puking American dreams Oh oh, I’m obsessed with the mess that’s America I’m obsessed with the mess that’s America

Det skedde en liten incident i fredags..


Och jag var tvungen att köpa lite disney-plåster. Jeje, jag har egentligen inget sår på det där fingret, bara ett sprucket nagelband men jag tycker om och använda dom där plåstrena. Dom är så fina!

lördag


Ungefär så här glad är jag nu! Det var fest igår och jag klarade mej undan med att inte dricka allt för mycket. Jäkligt skönt att vakna upp utan något illamående eller dylikt.
Igår var det lördag , självaste festen sög men jag hade mycket kul. Hahahah. Jag kan inte sluta skratta åt gårdagens händelser. Guud så roligt!  Pusspuss på alla sötnosar!

Tell me something I don`t know..


En från turkiet skrev åt mig och vad annat kan man säga än att han har rätt?
Yeah : Are u there?
Lotta: No, I`m on my spaceship!
- massa cam'grejjer -
Lotta: I`m a fat bird, I can`t show me in cam :(
Yeah: Nonoo, U are sweet and sexy and beautiful. Really!

Grejjen är den...


Att jag är så otroligt söt att jag nästan kissar på mig. Har jag inte fina naglar btw?
Nu ska jag utmana ödet och gå in till stan, och se ut så här - Om jag inte kommer tillbaka har någon säkert slagit ner mej. Då ringer ni 112! okej?

ps.

Jag tycker det här med bloggar tyder på att man söker bekräftan. De som läser är egentligen ännu värre, de är något så jäkla nyfikna vad som pågår i ens liv, ett tecken på den minsta lilla detalj. Sug upp en del av en annans liv.
 Bajbaj och tack för mig!


fuck

Det är äckligt att jag har börjat tycka om dig, det är så inte likt mig. Man ska inte blanda in en massa känslor, det bara förstör. Pojkar är leksaker.


trust

En av de värsta sakerna du kan göra är att försöka nån tvinga sig öppna sig för dig. Det är fult och väldigt kränkande. De är en av orsakerna till att du aldrig får reda på något om mitt liv, vad som händer. Jag litar inte på dig.   För länge sedan gjorde du misstaget att ta upp ett problem som står mig väldigt nära,och väldigt få vet om till det innersta. Bara via det yttre.

Du gjorde misstaget att börja disskutera ett problem med mig som var väldigt känsligt. Jag har ingen tillit för dig och det är därför du inte får reda på mina hemligheter - du vet att jag tycker om dig väldigt mycket och att du står till en av de närmsta till det yttre. Längre än det slipper du inte.

Det är något otroligt kränkande och har följt med mig i väldigt många år nu.


-

Igår var det roligt, 3 stycken brudar och min bror fick bli sällskap för kvällen. Det var nog jätte kul, något pinsamt kanske och alldeles för många drinkar för mycket.
Nu tänker jag försöka övertala min moder så att jag inte behöv dra på påskmiddag, för det är något som inte låter så lockande just nu. Jag vill ha en kycklinghamburgare från Hese, Abc next!

Nu tänker jag fortsätta lyssna på Beyonce, ciao och puss!

AN EDUCATION


I dag har jag kört på slappardagen. En massa film,påskägg,godis,glass och sådant myspys. Jag har kollat An Education - kolla den för i hela helvete. Jag blev nog lite småkär.
Hur som helst, jag kände mig lite småäcklig så jag gick ut för att gå i 1 timme vilket var mycket skönt. Nu skall jag fortsätta käka ägg och kolla film. Stor fet puss på er, ciao!

FREDAG


Jag släpade Malin,Jennie och Ida till mig. Slutsats: Jag är looser på ölspel, de va mindre sköj. Jag älskar mina brudar. Halleluja!  Ps. Jag stjälde bilder från J.

gårdagen


Bilderna pryder även Johannas blogg.

påsk

Ahh, äntligen påsklov. Ni har ingen aning om hur njutbar gårdagen var för mig. Totalskön. SnällasteBirger lät oss sluta 1 timme tidigare så more påsklov 4 us. Dagen spenderade jag på kotipizza och i Johannas soffa med Emilia och käkade mignon-ägg. Love them, härligaste brudarna på jorden. Bland annat. Kvällen blev det Abc med Malin och utan Jennie eftersom hon feida oss för Hangö, men nu mår hon hoppeligen som hon förtjänar.

Från och med idag till söndagen är det pappa-time vilket betyder mera påskägg. I love påskägg, jag har någon sorts förkärlek till dem. Have fun sötnosar!

RSS 2.0