23.26

   
Min telefon kamera har nog en sådan himla bra kvalitet, jag är jätte glad att jag har chansen att få uppleva det! Fuck den hä telefonen, jag saknar min gamla - den var bättre på alla sätt som det gåt att vara bättre på. Och med dessa ord säger jag godnatt. Puss och lek.

ps. Jag känner mej lite som ett av de däran amerikanska fetmabarnen. Klockan är halv 12 och jag sitter och käkar chips!

jag är obekväm i det hela

Lördagen var skoj.
Klockan 10 drog jag mej till Malin och de andra brudarna. Det var skratt,pinsamheter, singstar (dålig sångröst från min sida, jag vann inte en enda gång), knackorv och ishockey. Det var Malin, Leona,Mändi,Tiia,Jennie och så jag. Huvudpunkten liksom. Vid 6 tiden begav jag mig hem, efter halva matchen. Det går helt enkelt inte att fejka ett ishockey-intresse. Jag förstår inte vitsen med det och kommer nog aldrig göra det.
Klockan 6 hoppade jag i säng och vaknade upp vid kvart före 12.

Det är nog äckligaste dagen på länge - Jag är bitter, blir därav elak. Jag känner mig otroligt äcklig. Idag består min mage av cola, chips och smörgås.
Det blir myspys för hela slanten, sex and the city filmen och datorn.

Idag kommer min älskade Zara hem. puss på hon.

padapammmmm


Man kan ha bra mycket skoj med en cam hörni. Nu drar jag och spenderar kvällen med lite drickasgott och sköna killar. MOIKKA!

mysfredag


Det är sorgligt men sant, jag har godis igen. Och nu är det inte bara godis, jag har chips med dipp och cola där till. Före det har jag även käkat pizza och fruktsallad med grädde, det var väldans gott. Imorgon kommer jag troligtvis vakna upp lika tjock som julgubben. 

Jag var tvungen att sitta hundvakt ikväll, men det är nog inte så dåligt egentligen. Jag har det rätt så myspys.
Jag har som sagt mycket gottgott, film, dator, lite Anya Marina i örona och OBS OBS OBS ishockey tittande. Sen super nog jag och min broder oss fulla - höhö! Nä nu drar jag ut o gå en stund med BonniePonnie och Diego. Ciao sötnötter!

jobbigt


Idag har jag klättrat på byråer och sett i kors. Just nu sitter jag här och gråter över att jag inte kommer få chips idag, och över att jag måste mata hundar, PLUS att jag måste ut med dem. Ussuss. Livet är hårt för den svage.

TISDAG OCH TORSDAG


På tisdagen mötte jag upp Johanna i stan för att dra hem till henne. Vi käkade nudlar och glodde film.
Jag passade på att fota mig själv när ingen såg..
Värsta hejjaren på att koka nudlar typ.
Jag köpte Kanelbullar i Smarket, för de som undrar liksom..
Vi käkade oss feta på nudlar, faktist gott!
Jag tror det var kryddor jag tog bild på.
Jag hittade O`BOY i skåpet deras.
På kylskåpet hängde en gris och deras adoptiv-son!
Det har tydligen snöat ute..
Efter att vi käkat oss feta på nudlar käkade vi oss tjocka på kanelgifflar, choklad och grön jaffa.


Gårdagen drog jag bena till Johannas slott igen, we made some good something.
Johanna kände sig snygg med batongen.
Jag kände mig snygg utan batongen!
En röd paprika ser ut så här.
Vi blandade i blom makaroner i den konstiga salladen, men den var god.
Lite annat gottgott blandades även i.
Jag tänkte att :- Okej, jag visar mig från min bästa sida.
Sen kom jag dock på att det inte var så stor vits med det.
Feta osten var skinig och smaskig.
Jag tänkte tipsa er om nyttiga fetter, ifall ni inte har kosten på koll. Till nyttiga fetter bör väll ägg höra? Ehh.
Jag var minst lika fin som J i mitt förkläde, mitt va Marimekko medan hennes var Ikea.
Salladen blev jättegod.
Jag kom på att jag kan tåla tonfisk i småmängder, för när man åt den smakade den okej. Lukten var väldigt äcklig bara.

Vi kör på att vara fina igen..
Åter igen höll det inte i sig så värst länge. Efter vi käkat sprang vi iväg på bio.

Nu säger jag adjö - Ni skall vara evigt tacksamma över detta superlånga och seriösa inlägg jag skänker er.

dsfghlkdftpeodkllkfdfjd


Sällskapet för dagen blev Malin. Nu tycker jag att ni alla 12 läsare ska gå in på Amandas ( 8-| ) och kolla hennes fina rum. Godernatten på er sötnosar.

I`m talkin` big boy rides and big boy ice let me put this big boy in your life

Jag gjorde en dum sak igår, väldigt dum. Jag har en klump i magen av dåligt samvete, varför gör jag såhär varje gång? Jag har fått världens utskällning av min broder redan, huhhuuu. Det värsta är att han har rätt.
lelove

Annårs så är det en bra dag idag, ut och gå med hundarna, städat, fin musik och kladdkaka. Det enda som saknas är lite grädde och sällskap. Where are u? Puss och adjö - Det är något jäkligt fint väder ute nu.

puss för det är tisdag idag


Jag är klappad och klar, nytvättad och fin. Snart ska jag dra till Johanna bara jag får orken i mina ben. Någon som är påväg till Kimito idag? Ehh. Ciao - ps. ( Johanna,  I hope du har mat för jag e hungrig)

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÅÄÖ


Jag är trött på allt och ingenting. Jag har sovit bort dagen idag, luggit i sängen glömt. Glömma är bra. Jag är trött på att känna nya saker, jag är trött på det som är överdrivet och tjatigt. Du och du och du och du och du osv. - ni äcklar mig smått. Men endå kan jag int låta bli att gilla det.

Det är sportlov nu, och det är så jäkla skönt att det är skumt.

sick and sex & the city


Jag är sjuk och har sovit, vaknade för 20 minuter sedan. Bilder bjuds det på från tisdagen då det drogs till hesa på museum. Fint museum som vi spendera kvart på, sedan drog vi till stan. Jag ha hitta en snyggsnygg rock, ennu en anledning till varför snön borde bort - Det är för kallt att gå i den för tillfället.

jag vill leva glamourama-liv!


Jag vill leva storstadslivet. Fina pojkar,stort mode och roligaste festerna! Jag behöver det!  Just nu känns det som att glamourama-flickorna är mina största idoler. Låt mig växa några år bara, sen är jag på gång!

WIOWIO

Skönaste dagen på länge - vaknade sådär passligt 20 över 8 och har varit jävligt effektiv sen dess. Mitt rum och klädskåp är redigt och rent, jag har duschat och rensat runt lite. Jag har kollat film. Åjj guud! Senare blir det ut och promenera in till staden - shoppa skolböcker. På tal om skola, jag döör nästan lite när jag ser mitt nya schema. Jag börjar 8 varenda fucking morgon, pff.        

Jag väntar på att pizzan skall anlända ikväll.
Nu far jag och lackar naglarna och fortsätter ha skönaste dagen!


JAG MÅST HA SOMMAR NU!


måndag


Jag har sovit 3 1/2 timme i natt, vaknade av misstag klockan 20 över fem men trodde den var 20 över 6 så jag steg upp. Väckte min moder och broder pga för högt ljud och de undrade vad jag gjorde upp den tiden. Jag har skrivit ett finska prov på talang,grattis till mej. Nu drar jag till ekenäs med Zaraflugan. Ciao!

RSS 2.0