texter utan handling


Det jag skriver har ingen mening, jag vill inte skriva utan handling och betydelse. Jag bjuder på en bild från sommaren 2009, regattadagen faktist. Godnatt huns!


blåmärke


Jag har mattaprov imorgon och dessvärre kan jag inte bry mig mindre, jag har noll inspiration på matematiknivå.Tragiskt, värre. Jag ska kolla en wallander nu, så här på kvällskvisten. Ciao!

tisdag


Long time no see. I`m back. Jag försov mig lite idag morse så bestämde mig för att dra till skolan först till 10. Igår fick jag lust att klippa pannlugg, lotta 5 år om ni förstår vad jag menar. Det blev inte vackert. Nu borde jag dra till plögget men jag har ett litet problem, det spöregnar ute. What to do? Jag ska söka upp det största paraplyet jag hittar. Ciao.

helg


Det har varit världens bästa helg på länge, kan inte uppskatta den mer än jag gör tror jag. Nu har jag åkt på spysjuka, jag ha spytt den fina siffran 13 gånger. Ja, jag håller räkningen. Jag mår rent ut sagt åt helvete. För att jämna ut allt vad den braiga helgen haft o erbjuda så har jag fått s.sjuka. Fett nice. Det här är nån hämnd eller?

-


Vi kastar in en shnygg bild på mig. Zara ber mej gå hem men jag vägrar. Hon är trött som en flock flängda kameler. Hon ha sitt på en film om duvor, jag skyller på duvorna. Jag drömmer om glass men vågar inte springa efter. Adjö, jag har super tråkig kväll!

all good things

Jag vill träffa nya människor. Nya kontakter och nya pojkar. Jag vill int fara fast i Karis. Det här stället är som en bur typ. Fyfan vad tråkigt. Ordena tar slut. Jag blir depp. Adjö.

läs den så texterna rullar på i ditt huvud om och om igen


american pancakes


Nu är duktiga jag klar med mitt flexarbete - det gäller bara att limma ihop allt och sedan är jag done.
Jag har nevereverneverever varit bra på det där med att steka plättar, jag lovar. Det luktar bränt på flera meter.  Fönstret är öppet på vid gavel bara för att det luktar så snusk. Jag plocka bort dom fina plättarna och fotade dem iställe. Så går det också att göra. Ciao.

cry me a river

jag skall berätta en hemlis.
Jag gråter till allting, för allting och ingenting. Jag gråter när jag blir ledsen och glad. Jag gråter när jag blir förudmjukad,när jag skäms, när jag är deppig och när jag blir arg. Jag gråter när jag är besviken och när jag är trött. Jag gråter för allt - förutom till Titanic. Titanic som man borde gråta till gråter jag inte. Jag tycker den är mycket fin men jag fäller inga tårar. Jag hatar att gråta. Det behöver inte vara för något speciellt, ibland börjar tårarna falla bara för att. Jag har gjort det sen jag föddes. När jag var liten räckte det med att någon såg strängt på mig för att de skulle falla. Belive me - jag har roligt åt det. Att jag gråter så mycket är bara patetiskt och äckligt.

chokladmuffins i mängder


Ni ser vad jag hållit på med idag. Dom blev mega goooda.
Nu skall jag fortsätta äta chillpills och kolla unelmien poikamiestyttö. Go Jason!

r o s a


Pink, oh so pink.  Jag ha gått och blivit kär i  mammas nya schal. Älska färklickar. Jag har svårt för kläder i annan färg än svart, men såna här små avbrytningar då och då är uberfint.


I hate the way u make me feel Eenie Meenie Miney Moe Eyie Eyie Eyie Oh

 I hate the way u make me feel Eenie Meenie Miney Moe Eyie Eyie Eyie Oh I hate the way u make me feel Eenie Meenie Miney Moe Eyie Eyie Eyie Oh I hate the way u make me feel Eenie Meenie Miney Moe Eyie Eyie Eyie Oh I hate the way u make me feel Eenie Meenie Miney Moe Eyie Eyie Eyie Oh I hate the way u make me feel Eenie Meenie Miney Moe Eyie Eyie Eyie Oh I hate the way u make me feel Eenie Meenie Miney Moe Eyie Eyie Eyie Oh I hate the way u make me feel Eenie Meenie Miney Moe Eyie Eyie Eyie Oh I hate the way u make me feel Eenie Meenie Miney Moe Eyie Eyie Eyie Oh I hate the way u make me feel Eenie Meenie Miney Moe Eyie Eyie Eyie Oh I hate the way u make me feel Eenie Meenie Miney Moe Eyie Eyie Eyie Oh I hate the way u make me feel Eenie Meenie Miney Moe Eyie Eyie Eyie Oh I hate the way u make me feel Eenie Meenie Miney Moe Eyie Eyie Eyie Oh

nitar


Jag har en hemlig fetish för nitar - Zara var snällaste och hämtade en supernice present åt mej från Danmark.

kycklingsallad


Jag har varit så himla duktig idag att det inte är ritktigt klokt. Uh Mama, I`m proud! Jag har sovit ca.4-5 timmar i natt men det gör inte så mycket, för på något konstigt vis är jag otroligt glad endå.

superdupersuper


superdupersuperdupersuperduper-dagen! Nu ger jag mig av en sväng till skolan. En mega stor fet puss på er alla!

LÄGET :


- sitter och slickar chokladsås på tub. Väldigt gott.

RSS 2.0